ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Έκθεσης Διπλωματικών Εργασιών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν

στον Εκθεσιακό Χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 14.00.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου μέχρι την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014. Ώρες λειτουργίας 10.00 – 14.00. Η είσοδος του Εκθεσιακού χώρου βρίσκεται στο 1ο όροφο της πτέρυγας Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής.

Με εκτίμηση,

Νίκος Καλογήρου

Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Α.Π.Θ.

 

 

 ΕΚΘΕΣΗ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

2014

 

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων οργανώνει έκθεση Διπλωματικών Εργασιών περιόδου Ιουλίου και Οκτωβρίου 2014 στον Εκθεσιακό Χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου μέχρι την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014.

Οι Διπλωματικές Εργασίες, ως επίλογος μιας επίπονης και εντατικής έρευνας πολλών μηνών, συνιστούν την κορύφωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων. Οι Διπλωματικές Εργασίες αποδίδουν μια «αρχιτεκτονική ταυτότητα» σε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια αποτυπώνοντας άμεσα ή έμμεσα τις αναζητήσεις, τις επιλογές και τις σχεδιαστικές εμμονές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των Αρχιτεκτονικών τους Σπουδών στα έτη που προηγήθηκαν.

Η συγκέντρωση και η παρουσίαση των Διπλωματικών Εργασιών είναι σημαντική γιατί αναδεικνύει το πανόραμα της έρευνας που συντελείται στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων από τους τελειόφοιτους φοιτητές, αποτελεί σημαντική εκπαιδευτική διαδικασία για τους νεώτερους, εμπλουτίζει το αρχειακό ερευνητικό υλικό του Τμήματος προβάλλοντάς το ταυτόχρονα στη υπόλοιπη Πολυτεχνική Σχολή αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η παρουσίαση των Διπλωματικών Εργασιών αποτελεί ένα σημαντικό ανοιχτό γεγονός για το τμήμα Αρχιτεκτόνων. Η προετοιμασία και η πραγματοποίηση της έκθεσης έγινε με την ενεργή συμμετοχή των τελειόφοιτων φοιτητών και φοιτητριών που παρουσίασαν την Διπλωματική τους Εργασία στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου.

 [εγκαίνια] _ Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 / ώρα 14:00

Εγκαίνια της Έκθεσης. Ανοιχτή πρόσκληση σε συγγενείς και φίλους.

[διάρκεια Έκθεσης] _ Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 – Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ώρες Λειτουργίας της έκθεσης 10:00-14:00.

Συνημμένα αρχεία:

Πρόσκληση και Κείμενο Έκθεσης Διπλωματικών Οκτωβρίου 2014

1. διάλογος

2. καινοτομία

3. κεντρικό ερώτημα

4. ιδέα

5. έρευνα

 

 

 

Scroll to top