Ανακοίνωση / 01ΕΑ10 Εισαγωγή στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχία σας και να σας καλωσορίσουμε από την μεριά μας στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών!

Προκειμένου, υπό αυτές τις συνθήκες εξαίρεσης, να πραγματοποιηθεί δια ζώσης και επιτυχώς το εργαστηριακό μάθημα «01ΕΑ10 Εισαγωγή στο Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό» ισχύουν οι εξής ρυθμίσεις:

1) Θα χωριστούμε σε δύο Ομάδες φοιτητών/ριων.

Α’ Ομάδα θα κάνει μάθημα κάθε Πέμπτη 15:00 -19:00

Β’ Ομάδα θα κάνει μάθημα κάθε Παρασκευή 10:00-14:00

Ομάδα Α’ (Πέμπτη) περιλαμβάνει τους/ις φοιτητές/ριες με ονοματεπώνυμα:

από Aλαμανιώτη Πολυξένη έως και Μουρμανίδου Αικατερίνη.

Ομάδα Β΄(Παρασκευή) περιλαμβάνει τους/ις φοιτητές/ριες με ονοματεπώνυμα:

από Μουσικός Γεώργιος έως και Χουρμενίδου Χαρά συμπεριλαμβανομένων και των Vranac Natalija, Kapedam Marsida και Pirbabaev Richard

2) Φοιτητές/ριες για τους/τις οποίες υπάρχει Ιατρική Σύσταση Αποφυγής της δια ζώσης παρουσίας τους στο Τμήμα, παρακαλούμε να μας στείλουν ένα email μέχρι την Πέμπτη στο apokalfo@arch.auth.gr έτσι ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ρυθμίσεις για το πώς θα παρακακολουθήσουν το μάθημα εξ αποστάσεως.

3) Φοιτητές/ριες οι οποίοι/ες έχουν κάνει Αίτηση Μετεγγραφής αλλά αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετεγγραφής τους από το Υπουργείο, και για λόγους που σχετίζονται με τις σχετικές ρυθμίσεις περί του Covid-19, δεν δύναται να παρευρίσκονται ατύπως στο δια ζώσης μάθημα. Η γενική σύσταση είναι να ξεκινήσουν να παρακολουθούν τα μαθήματα στην Σχολή που έχουν εγγραφεί. Όταν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή τους στο ΑΠΘ, και αναλόγως με τις εργασίες που έχουν ήδη ολοκληρώσει, θα συνεννοηθούμε κατά περίπτωση για τη συνέχεια του εξαμήνου. Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους μας έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στις σπουδές τους.

4) Φοιτητές/ριες Μεγαλύτερων Εξαμήνων που πρέπει να παρακολουθήσουν το μάθημα παρακαλούνται να στείλουν ένα email στο apokalfo@arch.auth.gr με το ονοματεπώνυμό τους και το εξάμηνο το οποίο φοιτούν. Φοιτητές/ιες μεγαλύτερων εξαμήνων δεν δύναται να παρευρεθούν στο πρώτο δια ζώσης μάθημα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί τους με email,  μόλις έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα των συνολικών αριθμών των φοιτητών, για να συνεννοηθούμε για την διεξαγωγή του μαθήματος.

 

Πρώτο Μάθημα: Α’ Ομάδα (Πέμπτη 9 Οκτωβρίου) & Β’ Ομάδα (Παρασκευή 10 Οκτωβρίου)

Με τις δύο διαφορετικές Ομάδες φοιτητών/ριων: Ομάδα Α’ και Ομάδα Β’ θα βρεθούμε αρχικώς, τις δύο διαφορετικές μέρες, στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται ανάμεσα στην Πτέρυγα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και στην Πτέρυγα των Διατμηματικών Μεταπτυχιακών Τμημάτων (βλ. αρ.34 και αρ.35 στον παρακάτω χάρτη https://www.auth.gr/sites/default/files/hartis_1_0.jpg )

Άτομα που δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω Ομάδες εγγεγραμμένων Φοιτητών/ριων Α’ και Β’ για ευνόητους λόγους που σχετίζονται με τον Covid-19 δεν μπορούν να παρευρίσκονται στο δια ζώσης μάθημα.

 

Για το πρώτο μάθημα θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

-ένα σετ από μολύβια 2B και 4B,

-ξύστρα,

-γόμα

-50 λευκά φύλλα εκτύπωσης Α4 “πιασμένα” πάνω σε μία σκληρή επιφάνεια.

-ένα πολυσέλιδο τετράδιο, μεγέθους περίπου Α5, με λευκά φύλλα (δίχως γραμμές).

 

Η Χρήση Προστατευτικής Μάσκας είναι Υποχρεωτική.

Συνίσταται η χρήση Αντισηπτικού Υγρού ή Gel.

Θα πρέπει να διατηρούνται διαρκώς μεταξύ μας οι απαραίτητες αποστάσεις.

Είμαστε ευτυχείς που ξεκινάμε το νέο ακαδημαϊκό έτος -έστω και υπό αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες- και ανυπομονούμε να γνωριστούμε και από κοντά.

Η Διδακτική Ομάδα

Απόστολος Καλφόπουλος, Δώρα Παπίδου, Βανέσσα Τσακαλίδου, Δημήτρης Φράγκος

Scroll to top