Προεγγραφές και απαιτούμενα δικαιολογητικά αιτούντων μετεγγραφής για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ

Οι επιτυχόντες της κατηγορίας αιτούντων μετεγγραφής  θα πρέπει να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στο περιβάλλον register.auth.gr από την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και στη συνέχεια, στο ίδιο διάστημα, να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος.

Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν μέσω SMS για τη διαδικασία καταχώρησης στοιχείων στο register.auth.gr από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Το σύστημα register.auth.gr για την καταχώρηση των στοιχείων αυτής τη κατηγορίας θα ανοίξει στις 6 Δεκεμβρίου 2021 και θα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει, είτε αυτοπροσώπως (ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου) αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού (τηλ. 2310995404), είτε με ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πολυτεχνική Σχολή, Γραμματεία Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Κτίριο Εδρών, 1ος όροφος, τηλ. 2310995404), όπου η σφραγίδα αποστολής θα πρέπει να είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών (15 Δεκεμβρίου 2021).

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, θα πρέπει ο/η φοιτητής/-τρια να μας ενημερώσει και για την ξένη γλώσσα που επιθυμεί να παρακολουθήσει (Αγγλικά ή Γερμανικά [ορολογία])

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και των δύο όψεων
  • Μια πρόσφατη φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας (πρόσφατη, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη, σε ουδέτερο φόντο και να απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπο του φοιτητή)
  • Το pdf της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής στην πλατφόρμα του Υπουργείου
  • Αποδεικτικό ΑΜΚΑ (απλή εκτύπωση από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα https://www.amka.gr/AMKAGR/)
  • Τα δικαιολογητικά ανά κατηγορία μετεγγραφής όπως αυτά ορίζονται στην εγκύκλιο 156445/Ζ1/02-12-2021 “Οδηγίες σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών” σχετιζόμενα με τη εγκύκλιο 154762/Ζ1/30.11.2021 “Κύρωση ονομαστικού πίνακα ανά Σχολή ή Τμήμα, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, επιτυχόντων μετεγγραφής/μετακίνησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διαγραφή από το προηγούμενο Τμήμα θα ζητηθεί αφού οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Scroll to top