Οδηγίες για τις εγγραφές Αθλητών/-τριών – Ενεργοποίηση ακαδημαϊκών υπηρεσιών ΑΠΘ (22-30.11.2022)

Οι επιτυχόντες της κατηγορίας αυτής πρέπει να επισκεφθούν την πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΠΘ από 22 έως 30 Νοεμβρίου και να:

α) να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και

β) να ανεβάσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και των δύο όψεων
  2. Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας (πρόσφατη, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη, σε ουδέτερο φόντο και να απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπό)
  3. Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το παρόν υπόδειγμα, η οποία μπορεί να εκδοθεί είτε ψηφιακά μέσω του www.gov.gr είτε εντύπως, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, μέσω ΚΕΠ
  4. Απλή εκτύπωση του ΑΜΚΑ από εδώ

ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ και εφόσον η Υπεύθυνη δήλωση εκδοθεί εντύπως μέσω ΚΕΠ, πρέπει, στο ίδιο διάστημα (22-30 Νοεμβρίου), να κατατεθεί στη Γραμματεία του Τμήματος είτε αυτοπροσώπως (από τον υποψήφιο ή από άλλο εξουσιοδοτημένο από τον υποψήφιο πρόσωπο) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής (με την ένδειξη στο φάκελοΥπεύθυνη Δήλωση για εγγραφή αθλητή/αθλήτριας).

Αφού ολοκληρωθεί η καταχώρηση στοιχείων και δικαιολογητικών στο register, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 2310995404 προκειμένου να αναφέρετε-δηλώσετε την ξένη γλώσσα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε (Αγγλικά ή Γερμανικά).  Δεν πρόκειται για εκμάθηση ξένης γλώσσας, αλλά για ορολογία που αφορά την Αρχιτεκτονική.

Scroll to top