Θερινό Σχολείο “IndustrialProductDesignandConceptDevelopment – PRODECT 2015», 6 – 13/7/2015

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στη Σύρο, το Θερινό Σχολείο IndustrialProductDesignandConceptDevelopment PRODECT 2015», 6 – 13/7/2015.

Το PRODECT’15 εστιάζει σε μεθοδολογίες και τεχνικές για τη σχεδίαση νέων προϊόντων τα οποία ικανοποιούν απαιτήσεις αισθητικής, λειτουργικότητας καθώς και περιβαλλοντικούς περιορισμούς. Το σχολείο περιλαμβάνει θεωρητικές διαλέξεις και εργαστηριακές συνεργατικές δραστηριότητες (product development workshops), ώστε οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τις σύγχρονεςμεθοδολογίες εξέλιξης σχεδιαστικών ιδεών και τιςνέες τεχνολογίες δημιουργικής και προκαταρκτικής σχεδίασης. Ένα σχεδιαστικό έργο (productdesignproject) θα λάβει χώρα από την πρώτη μέρα του σχολείου έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να εξοικειωθούν με τις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες σχεδίασης που είναι βασισμένες σε τεχνολογίες ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το σχολείο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές όσο και σε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν ή να ενημερώσουν τις γνώσεις τους στο χώρο της δημιουργικής και προκαταρκτικής σχεδίασης προϊόντων. Η γλώσσα διεξαγωγής του είναι η Αγγλική. Οι προπτυχιακοί φοιτητές που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το Θερινό Σχολείο θα λάβουν 4ECTS.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του PRODECT’15: https://prodect2015.pns.aegean.gr/

 

Δείτε το πρόγραμμα του θερινού σχολείου εδώ.

Δείτε τους προσκεκλημένους καθηγητέςεδώ.

Δείτε την οργανωτική επιτροπήεδώ.

Προθεσμία μειωμένων διδάκτρων: 10/6/2015. Δείτε πληροφορίες για την εγγραφή σας.

Προθεσμία εγγραφών: 23/6/2015

Scroll to top