Δωρεάν συμμετοχή σε εργαστήριο πεζού λόγου, συντονιζόμενο από το συγγραφέα Στρατή Χαβιαρά

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΏΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Πληροφορίες: Ι. Κορπίδου
Τηλ: 2310 994168
email: dps@auth.gr

Προς
τα Τμήματα των Σχολών του ΑΠΘ
Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
– AUTh Mail News

Σας διαβιβάζουμε μήνυμα του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (Ναύπλιο), σχετικά με δωρεάν συμμετοχή σε εργαστήριο πεζού λόγου, συντονιζόμενο από το συγγραφέα Στρατή Χαβιαρά.

Το εργαστήριο, διάρκειας τεσσάρων (4) τρίωρων συναντήσεων, θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, στο Ναύπλιο, σε δύο σαββατοκύριακα του Απριλίου (3-4 και 8-9)

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην κα Μαρίνα Γκόγκα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων (email: matina.goga@chs.harvard.edu), με θέμα: «Συμμετοχή στη σειρά συναντήσεων του εργαστηρίου τέχνης του πεζού λόγου», επισυνάποντας σύντομο βιογραφικό σημείωμα και ένα δείγμα γραφής τους μεγίστης εκτάσεως 1000 λέξεων (Verdana 12, 1.5 διάστημα) με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές θέματος και δομής που αναφέρονται στην πρόσκληση. Η επιλογή των συμμετεχόντων/-ουσών θα γίνει από τον ίδιο το συγγραφέα-συντονιστή.

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 21 Φεβρουαρίου 2016

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Γκόγκα, στα τηλέφωνα: 2752047030 και 2752047040

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συμποσίου για τους Συγγραφείς της Αργολίδας. Πληροφορίες στην (υπό κατασκευή) ιστοσελίδα: http://ts.uop.gr/syngrafeisargolidas-symposio

Scroll to top