Ανακοίνωση για το πρόγραμμα εξέτασης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την έκτακτη Συνέλευση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ με αριθμ. 14/01-02-2024 το πρόγραμμα των εξετάσεων επικαιροποιείται ως εξής:

  1. Την Εβδομάδα 5-9 Φεβρουαρίου (Τελευταία Εβδομάδα Εξεταστικής Περιόδου) θα πραγματοποιηθούν εξετασεις των:

-Εργαστηριακών Μαθημάτων εκ του σύνεγγυς (εφόσον επιστρέψουμε σε λειτουργία) ή Διαδικτυακά ή με Παράδοση Εργασιών (εφόσον δεν επιστρέψουμε σε λειτουργία)

-Μαθημάτων στα οποία οι Εξετάσεις γίνονται με Παράδοση Εργασιών

2. Την Εβδομάδα 12-16 Φεβρουαρίου (Εβδομάδα Διπλωματικών Εργασιών) θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των:

-Διπλωματικών Εργασιών εκ του σύνεγγυς (εφόσον επιστρέψουμε σε λειτουργία) αλλιώς διαδικτυακά για όσους/ες το επιθυμούν (εφόσον δεν επιστρέψουμε σε λειτουργία).

-Στην περίπτωση που δεν επιστρέψουμε σε λειτουργία  την εβδομάδα αυτή σε όσους/ες φοιτητές/ριες επιθυμούν να παραδώσουν εκ του σύνεγγυς τη Διπλωματική τους εργασία, δίνεται η δυνατότητα να παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα (1η εβδομάδα του Εαρινού Εξαμήνου, 19 με 23-02-2024, ή έως ότου επιτρέπεται, μέχρι τη στιγμή που πρέπει να οργανωθούν οι διαδικασίες για τις ορκωμοσίες). Στην περίπτωση που δε θα επιστρέψουμε σε λειτουργία τότε η παρουσίαση των Διπλωματικών Εργασιών θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά στο διάστημα αυτό.

3. Την Εβδομάδα 19-23 Φεβρουαρίου (Πρώτη Εβδομάδα Εαρινού Εξαμήνου) θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις των:

-Μαθημάτων (που γίνονται κανονικά σε αμφιθέατρο) εκ του σύνεγγυς (εφόσον επιστρέψουμε σε λειτουργία) ή Διαδικτυακά (εφόσον δεν επιστρέψουμε σε λειτουργία).

4. Θα ισχύσουν ειδικές ρυθμίσεις για τους επί πτυχίο φοιτητές/ριες του τμήματος και τους φοιτητές/ριες που φιλοξενούμε στο τμήμα μέσω των προγραμμάτων Erasmus σε συνεννόηση με τη Γραμματεία.

Συνημμένα το αρχείο του προγράμματος:

Πρόγρ. online Εξεταστικής Φεβρ. 2024 v.1

 

Scroll to top