Προκήρυξη του ΠΜΣ “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” του Τμ Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ για το ακαδ. έτος 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη Συνέλευση με αριθμό 12/15-4-2022 προκηρύσσει έως είκοσι (20) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, για την εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ειδικεύσεις:
Ειδίκευση 1: Χημική και Βιομοριακή Μηχανική στην Υγεία και στα Τρόφιμα (έως 10 μεταπτυχιακοί φοιτητές) Chemical and Biomolecular Engineering in Health and Food
Ειδίκευση 2: Χημική και Βιομοριακή Μηχανική στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον (έως 10 μεταπτυχιακοί φοιτητές) Chemical and Biomolecular Engineering in Energy and Environment

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας (έντυπο Τμήματος) μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την 9η Μαΐου έως και την 22η Ιουλίου 2022, ηλεκτρονικά (msc@cheng.auth.gr), αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου προσώπου, στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ (ώρες: 12:00-13:30 μ.μ.)  ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Α.Π.Θ., Πολυτεχνική Σχολή, Γραμματεία Τμήματος Χημικών Μηχανικών (ισόγειο Κτιρίου Δ, Πολυτεχνικής Σχολής), 54124, Θεσσαλονίκη.

Επισυνάπτονται η προκήρυξη του ΠΜΣ, η αίτηση υποψηφιότητας, η αφίσα του Προγράμματος και ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικό με τις Μεταπτυχιακές Σπουδές που προσφέρονται στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ http://gradschool.cheng.auth.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλέφωνο: 2310996226 και στο email: msc@cheng.auth.gr.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την από μέρους σας δημοσιοποίηση της πληροφορίας στην ιστοσελίδα σας και την κοινοποίηση της σε όλους τους φοιτητές του Τμήματος σας, ώστε να τύχει της προσοχής ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00504

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00495

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00498

Συνημμένο χωρίς τίτλο 00501

Scroll to top