Νέο Πρόγραμμα Σπουδών / Οδηγίες, Ρυθμίσεις, Πίνακες

Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014

Σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση που αφορούσε στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών έχουν προκύψει οι εξής αλλαγές:

1) Τα αρχεία “Πίνακας Μαθημάτων”, “Πίνακας Μαθημάτων σε Α4” καθώς και “Πίνακας Μετάβασης” και “Πίνακας Μετάβασης σε Α4” έχουν  αντικαταστάθεί με νέα στα οποία έχουν διορθωθεί κάποια μικρά λάθη. Αν τα είχατε κατεβάσει από την προηγούμενη ανακοίνωση, αντικαταστείστε τα με τα νέα που εμφανίζονται αμέσως παρακάτω:

Πίνακας ΜαθημάτωνΠίνακας Μαθημάτων σε Α4Πίνακας ΜετάβασηςΠίνακας Μεταβασης σε Α4

2) Το αρχείο με τις οδηγίες με τίτλο “Πρόγραμμα Σπουδών” και ο “Πίνακας Αντιστοίχισης ΕΑ και ΔΜ”  που είχαν αναρτηθεί στην προηγούμενη ανακοίνωση έχουν αντικατασταθεί με νέα. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές οπότε πρέπει να τα δείτε ξανά από την αρχή. Αν είχατε κατεβάσει αυτά τα αρχεία από την προηγούμενη ανακοίνωση αντικαταστήστε με τα παρακάτω:

Πρόγραμμα ΣπουδώνΠίνακας Αντιστοίχισης ΕΑ και ΔΜ

3) Κατεβάστε επίσης το νέο αρχείο Πίνακας Ελέγχου Μαθημάτων που θα σας χρειαστεί για τη διαδικασία μετάβασης:

‘Εντυπο Ελέγχου Μαθημάτων

4) Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και το νέο συνολικό αιθουσιολόγιο και ωρολόγιο πρόγραμμα:

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

5) Έχουμε συμπληρώσει και ένα παράδειγμα το οποίο θα εξηγήσουμε αναλυτικά και στη Συνάντηση της Δευτέρας. Ακολουθούν τα αρχεία του παραδείγματος:

Case Study – Πίνακας Ελέγχου ΜαθημάτωνCase Study -Πίνακας Μετάβασης

6) Έχει προστεθεί παρακάτω το αρχείο “Πίνακας ECTS” που ενημερώνει για τον τρόπο που αντιστοιχούν οι ΔΜ με ώρες μαθήματος και ώρες εργασίας εκτός μαθήματος ανά εβδομάδα:

Πινακας ECTS

7) Το αρχείο “Περιγραφές ΕΑ” παραμένει:

Περιγραφες ΕΑ

8) Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και οι ρυθμίσεις μετάβασης για τις δηλώσεις Διπλωματικών και Ερευνητικών Εργασιών.

Τη Δευτέρα 6/10/2014, ώρα 14:00, αιθ. 301 θα γίνει η τρίτη συνάντηση /παρουσίαση του προγράμματος. Οι συναντήσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές γιατί οδηγούν σε βελτιώσεις των Ρυθμίσεων Μετάβασης και σε επιλύσεις πιθανών προβληματων που πιθανώς δεν είχαν προβλεφθεί καθιστώντας την μετάβαση πιο ομαλή. Στην επόμενη συνάντηση της Δευτέρας περιμένουμε όσους δεν είχαν έρθει στην προηγούμενη συνάντηση.

Με το πέρας της συνάντησης της Δευτέρας θα οριστικοποιηθούν και οι τελικές ρυθμίσεις και θα αντικαταστήσουν τον προηγούμενο οδηγό σπουδών στην ιστοσελίδα του τμήματος.

 

Scroll to top