ΕΠΕΙΓΟΝ (Προθεσμία 15.4.2016): ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ KHAZAR (ΜΠΑΚΟΥ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ), ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Σας διαβιβάζουμε το έγγραφο 59449/Ζ1/8.4.2016 του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σχετικά με πρόγραμμα υποτροφιών πλήρους απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης σε προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών (συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής) στο Πανεπιστήμιο Khazar, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, για το ακ. έτος 2016-17.

Οι υποτροφίες χορηγούνται για όλα τα επίπεδα και προγράμματα σπουδών του Πανεπιστήμιου, τα οποία είναι αγγλόφωνα, καθώς προϋποθέτουν την καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Σχετική πιστοποίηση γλωσσομάθειας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά δίδεται προτεραιότητα σε όσους την διαθέτουν.

Χορηγούνται 2 θέσεις σε υποψήφιους/-ες από κάθε χώρα, από την οποία εκδηλώνεται ενδιαφέρον για φοίτηση. Η υποτροφία δεν καλύπτει δαπάνες διαμονής και διαβίωσης, ταξιδίου κ.α. Η υποτροφία χορηγείται για ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης επί τη βάσει ακαδημαϊκών κριτηρίων επίδοσης.

Οι αιτήσεις για υποτροφία υποβάλλονται έως τις 15 Απριλίου 2016 (ώρα 17.00, τοπική), συγχρόνως με την υποβολή αίτησης για εισαγωγή σε πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Οι αιτήσεις, μαζί με λίστα απαιτούμενων δικαιολογητικών, ανά επίπεδο σπουδών, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα: http://www.khazar.org/s7938/How-to-Apply/en και μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά (μέσω email) ή ταχυδρομικά. Προτιμάται η ηλεκτρονική αποστολή.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα: http://www.khazar.org/s7734/Khazar-University-International-Scholarship-Program-new/en

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών, τη διαδικασία εισαγωγής σε προγράμματα σπουδών, καθώς και την υποβολή αμφότερων των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι/-ες απευθύνονται αποκλειστικά στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Khazar στην ηλεκτρονική διεύθυνση: international@khazar.org

 

2016_ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ KHAZAR UNIVERSITY ΜΠΑΚΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Scroll to top