ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι το ΥΠΑΙΘ έχει αναρτήσει Δελτίο Τύπου σχετικά με τις εγγραφές της εν θέματι ειδικής κατηγορίας, ακ. έτους 2020-21, οι οποίες πραγματοποιούνται από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ως εκ τούτου:

1. Οι επιτυχόντες ακαδ. έτους 2020-2021 θα εγγραφούν μέσω της πλατφόρμας https://register.auth.gr και εν συνεχεία -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- θα προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος, οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από αυτούς/-ές πρόσωπο, με εκτυπωμένη την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση και τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ή αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών με courier, με ημερομηνία αποστολής  εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

2. Οι επιτυχόντες ακαδ. έτους 2019-2020, (1. αλλοδαποί χωρίς την απαιτούμενη βεβαίωση γνώσης της Ελληνικής γλώσσας 2. Κύπριοι άρρενες χωρίς απολυτήριο στρατού), σύμφωνα με οδηγία του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΑΠΘ, εγγράφονται χωρίς καταχώρηση στοιχείων στην πλατφόρμα https://register.auth.gr, με προσέλευση -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- στη Γραμματεία του Τμήματος, οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από αυτούς/-ές πρόσωπο, ή αποστολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών με courier, με ημερομηνία αποστολής  εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

Όσοι/όσες προσέλθουν με φυσική παρουσία για την εγγραφή τους, θα πρέπει ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στο https://register.auth.gr, να προσομίσουν στην Γραμματεία του Τμήματος Αρχτεκτόνων Μηχανικών, 1ος όροφος Πολυτεχνικής Σχολής (κτίριο εδρών), και ώρα 10.00-12.00 τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών ΑΠΘ.

Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας στη Γραμματεία να τηρείτε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας κ.λ.π.), όπως αυτά αναφέρονται στον σύνδεσμο που ακολουθεί (http://dps.auth.gr/sites/default/files/announcements/APTH_Monofyllo_Enimerosi_Covid_for%20WEB.pdf)

Σας επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι δεδομένης της μη παραλαβής ως ώρας (22/9) της σχετικής εγκυκλίου με τα δικαιολογητικά εγγραφής

– η πλατφόρμα https://register.auth.gr δεν θα είναι διαθέσιμη έως την παραλαβή της

– ο αντίστοιχος σύνδεσμος στη λέξη “δικαιολογητικά” στην ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών δεν θα είναι ενεργός, για τον ίδιο λόγο

Σύνδεσμος σχετικής ανακοίνωση Τμήματος Σπουδών ΑΠΘ: http://www.dps.auth.gr/el/node/3375

Από τη Γραμματεία

Scroll to top