Εγγραφές με την κατηγορία τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού, τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού

Οι εγγραφές των εισαγομένων Ελλήνων του εξωτερικού, τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού – ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα γίνονται έως και τις 15/10/2020.
 
Οι επιτυχόντες αυτής της κατηγορίας  θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση έγγραφης μέσα το περιβάλλον register.auth.gr και να αποστείλουν με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, στη Γραμματεία του Τμήματος την αίτηση που θα εκτυπώσουν από το ίδιο περιβάλλον μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως 15 Οκτωβρίου 2020. Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν  μέσω  SMS για τη διαδικασία καταχώρισης στοιχείων στο register.auth.gr από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Διεύθυνση αποστολής δικαιολογητικών:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γραμματεία Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ, Πολυτεχνική Σχολή, Κτίριο Εδρών, 1ος όροφος, 54124 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε εξαιρετικές περιπτώσης η κατάθεση των δικαιολογητικών θα μπορεί να γίνει στην Γραμματεία του Τμήματος (Πολυτεχνική Σχολή, κτίριο εδρών, 1ος όροφος και ώρες 11.00-12.00), αφού πρώτα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία (2310995404).

Από τη γραμματεία

.

 

 

Scroll to top