Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Α.Π.Θ.

 ——
Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Α.Π.Θ.Φεβρουάριος 2015

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι συναισθηματικής ευεξίας που αποτελείται από δύο δίωρες συναντήσεις.   Θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Φεβρουαρίου από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Αχιλλέας Πανέτσος» της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα εξοικειωθείτε με πρακτικές και αποτελεσματικές ασκήσεις γνωστικής-συμπεριφορικής θεραπείας που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.

Στόχοι του εργαστήριου είναι να  μάθετε για τα αρνητικά συναισθήματά σας και την αποτελεσματική διαχείρισή τους.  Θα μπορέστε να αποκτήσετε επιδεξιότητες που θα σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας, όπως διαχείριση άγχους, καλλιέργεια θετικών σκέψεων, τεχνικές χαλάρωσης και βελτίωση ύπνου.  Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτές θα μπορέστε να μειώστε τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνετε στην καθημερινότητά σας και να αυξήστε την συναισθηματική σας ευεξία και ποιότητα ζωής.

Εισηγήτρια:        Άλτα Πανέρα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.,  Α.Π.Θ.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για φοιτητές του ΑΠΘ απ’ όλες τις σχολές.  Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες  μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Πανέρα, Ψυχολόγο, και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο 2310 992621 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο apanera@psy.auth.gr


Αλτα Πανέρα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια
Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310 992621
apanera@psy.auth.gr

Alta Panera, Psychologist – Psychotherapist
Center for Counseling and Psychological Support
Aristotle University of Thessaloniki
Tel.2310 992621
apanera@psy.auth.gr

Scroll to top