Διάλεξη της Sabine Knierbein και του Tihomir Viderman από το TU Wien_Τρίτη 11/10

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων με χαρά σας προσκαλεί στην πρώτη δημόσια εκδηλωση της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00, στην αίθουσα 301 .

Θα μιλήσουν δύο προσκεκλημένοι ομιλητές απο το Interdisciplinary Centre for Urban Culture and Public Space (SKuOR) της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Τεχνικού Πανεπιστήμίου της Βιέννης (Technische Universitat Wien) που επισκέπτονται το τμήμα στο πλαίσιο συμφωνίας Erasmus+ με το τμήμα μας.

Αρχικά, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Sabine Knierbein θα δώσει διάλεξη με τίτλο:

Radical dialectics, urban inequality and everyday resistance

Στη συνέχεια, ο ερευνητής του Κέντρου Tihomir Viderman θα μιλήσει με θέμα:

Reinvention of discipline and participatory action research: locally-embedded learning aiming towards meaningful change.

Βρείτε συνημμένα στην πρόσκληση αυτή σύντομα βιογραφικά σημειώματα των δύο ομιλητών και τις θεματικές που θα αναπτύξουν στις διαλέξεις τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασία Erasmus+ των δύο τμημάτων, από 9-14 Οκτώβρη, το SKuOR και οι προσκεκλημένοι συνδιοργανώνουν με τον Τομέα Πολεοδομίας το εντατικό εργαστήριο έρευνας για την πόλη με θέμα Solidarity and the Making of lived Heritage: Networks, Places, Practices στο οποίο θα συμμετάσχουν διδάσκουσες, διδάσκοντες, φοιτητές και φοιτήτριες απο τα δύο τμήματα. Βρείτε συνημμένα την αφίσα και το πρόγραμμα του εργαστηρίου.

afisa

poster-workshop

 

 

knierbein-viderman_abstracts-and-biographies

20161010_workshop_schedule

 

 

 

Scroll to top