ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το μάθημα 07ΕΒ10_ Σχεδιασμός 7: Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός σε Ιστορικό Περιβάλλον

07ΕΒ10_ Σχεδιασμός 7: Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός σε Ιστορικό Περιβάλλον

Την Πέμπτη 14.10.2021 θα πραγματοποιηθεί το εισαγωγικό μάθημα του εργαστηρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα. Καλείστε όλοι/-ες να προσέλθετε στη σχολή στις 13:00, με όλες τις ατομικές προφυλάξεις που απαιτεί η υγειονομική συνθήκη.

Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημέρωση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου και η παρουσίαση των θεμάτων, με δύο διαλέξεις-παρουσιάσεις οι οποίες θα γίνουν παράλληλα, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, στην αίθ. 105 και στο θεατράκι. Θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις προτίμησης των ομάδων ανάμεσα στα 4 θέματα του εργαστηρίου και θα δοθούν οδηγίες για την απαιτούμενη εργασία πεδίου.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, επειδή δεν υπάρχει η χρονική δυνατότητα να επαναληφθεί το εισαγωγικό μάθημα. Επίσης, ζωτικής σημασίας για την ομαλή έναρξη του εργαστηρίου είναι το να ολοκληρωθούν το ταχύτερο οι δηλώσεις των ομάδων, ώστε να υπάρχει διαθέσιμος ο γενικός κατάλογος στο μάθημα της Πέμπτης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις γίνονται στον σύνδεσμο google https://docs.google.com/document/d/1kzmy17gUPNJ5whNjTfHXwMR3ezWY2TAX/edit?fbclid=IwAR3Ycg2XzwlsqoyFqlVjcumZAdlGOewh-Nbo_CkZJwKv6BeqCJ8ngqHYzhc μέχρι και την Τρίτη 12.10.2021 σύμφωνα με την ανακοίνωση που προηγήθηκε.

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Scroll to top