ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 01ΕΑ10 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/10/2020

Ανακοίνωση

Όντας βαθύτατα προβληματισμένοι και απογοητευμένοι ενημερώνουμε για τα εξής:

Σήμερα στις 15:00 ξεκίνησε το πρώτο δια ζώσης μάθημα “01ΕΑ10 Εισαγωγή στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό” για την Α’ Ομάδα 60 Εγγεγραμμένων Φοιτητών με τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών όπως έχουν ανακοινωθεί.

Ενώ η διαδικασία του 1ου μαθήματος ξεκίνησε κανονικά, διακόπηκε μετά από 15 λεπτά από ομάδα φοιτητών του τμήματος, μη-εγγεγραμμένων στο μάθημα, και τρίτων ατόμων. Η ομάδα απαίτησε την άμεση διακοπή του μαθήματος, προκειμένου να προβεί σε ανακοινώσεις.

Οι διδάσκοντες πρότειναν να γίνουν οι ανακοινώσεις στις 16:00, αμέσως πριν το διάλειμμα, όμως η ομάδα επέμενε το μάθημα να διακοπεί άμεσα και τελικά διέκοψαν βίαια την εκπαιδευτική διαδικασια.

Όταν το μάθημα διακόπτεται με αυτόν τον τρόπο, το μάθημα δεν μπορεί να πραγματοποιείται. Δεν νοείται ακαδημαϊκή εκπαιδευτική διαδικασία με αυτούς τους όρους.

Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό για εμάς το γεγονός το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ενώ προσπαθούμε όλο αυτό το διάστημα και με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε τα ουσιώδη.

Αύριο θα επιχειρηθεί να γίνει το μάθημα σύμφωνα με τους όρους που έχουν ανακοινωθεί.

Η Β’ Ομάδα θα κάνει μάθημα αλλά μόνο μέχρι τις 10:00-12:00 έτσι ώστε να έρθει και η Α’ Oμάδα για μάθημα στις 12:00-14:00.

Σημειώνεται ότι στο μάθημα αύριο δεν μπορούν να παρευρίσκονται μη-εγγεγραμμένοι φοιτητές, αλλιώς το μάθημα θα πρέπει να διακοπεί.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί το μάθημα.

Παρακαλούμε τους πρωτοετείς φοιτητές που δουν την ανακοίνωση να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους που μπορεί να μην την δουν.


Η Διδακτική Ομάδα
Α. Καλφόπουλος, Δ. Παπίδου, Β. Τσακαλίδου, Δ. Φράγκος

Scroll to top