Βιβλιοθήκη/Αναζήτηση Πηγών

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:


Κατάλογος : http://www.lib.auth.gr/el                                                                                                                                 
Κατάλογος Άρθρων, Περιοδικών: http://search.lib.auth.gr/Summon/Home


Η αναζήτηση βιβλίων μπορεί να γίνει μέσα από τους 7 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές που διαθέτει η βιβλιοθήκη μέσω της ιστοσελίδας της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (http://www.lib.auth.gr/el). Για να εντοπιστεί το βιβλίο στο ράφι είναι απαραίτητος ο ταξινομικός αριθμός και η πληροφορία αν το βιβλίο είναι δανεισμένο (Κατάσταση).

Ερευνητικές εργασίες


Παρέχονται τα βιβλιογραφικά στοιχεία των ερευνητικών εργασιών που έχουν κατατεθεί στην βιβλιοθήκη (Γραφείο Σπουδών 19-1-2000), από το 2001 μέχρι σήμερα και είναι διαθέσιμα σε βάση δεδομένων.
Οι ερευνητικές εργασίες υπάρχουν σε ειδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης και είναι ταξιθετημένες σύμφωνα με τον κωδικό εγγραφής. Είναι διαθέσιμες για μελέτη στον χώρο της Βιβλιοθήκης και δεν επιτρέπεται ο δανεισμός τους, ενώ η αναπαραγωγή τους εξαρτάται από την επιλογή του συγγραφέα.


  
Αποδελτίωση ελληνικών περιοδικών


Η Βιβλιοθήκη αποδελτίωσε σε βάση δεδομένων (αποδελτίωση ελληνικών περιοδικών) τα περιοδικά Αρχιτεκτονικά θέματα, Θέματα Χώρου και Τεχνών, την Επετηρίδα Πολυτεχνικής Σχολής και  Επιστημονική Επετηρίδα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη .  Είναι διαθέσιμα τα βιβλιογραφικά στοιχεία των άρθρων των  περιοδικών και των επετηρίδων  καθώς επίσης και τα θέματά τους. Η διαδικασία της αποδελτίωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

lib5

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Δευτέρα - Πέμπτη 10.00 - 18.00
Παρασκευή 10.00 - 15.00

Εξυπηρέτηση κοινού : 2310-995449
Παραγγελίες : 2310-995439, 2310-995549
Email : libarchitects@arch.auth.gr

Προσωπικό Βιβλιοθήκης:
Βογιάνου Φωτεινή  fvogiann@arch.auth.gr
Καραθάνου Κυριακή  kkaratha@arch.auth.gr
Κουκάκης Γιάννης  ikoukaki@arch.auth.gr
Πελτέκη Κωνσταντία  kpelteki@arch.auth.gr