Διεθνείς διακρίσεις φοιτητών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ

1η Διάκριση

Ο φοιτητής του τμήματός μας Αργύρης Δεληθανάσης ήταν ο πρώτος νικητής στο διαγωνισμό της οργάνωσης ‘D-Chromosome’ στη Φλωρεντία, Ιταλία, με τίτλο ’Research and Innovation’, με την ερευνητική εργασία του πάνω στη διαδικασία κρυσταλλοποίησης και μορφογεννητικών μοτίβων αυτο-διόρθωσης και ανάπτυξης ανθεκτικών δομών (crystallisation processes and generative patterns for self-repairing, growing, evolving and resilient structures). Η εργασία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του εργαστηρίου σχεδιασμού του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, ‘08ΕΧ12, Χωρικές Διερευνήσεις / Spatial Investigations’, με γενικό θέμα ‘ARCADIA’ και συντονιστή τον Αναστάσιο Τέλλιο.

Ο Αργύρης Δεληθανάσης θα συμμετάσχει στο εντατικό εργαστήριο  ‘En{coded}fields, Fibrous Agency’ 5-9 Ιουλίου 2017 στη Φλωρεντία.

Πληροφορίες μπορεί να δεί κανείς στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.facebook.com/d.chromosome/posts/429243214127783?pnref=story

http://www.dchromosome.com/dc/fibrous-agency/

 

 

 

 

 

 

 

2η Διάκριση

Ο φοιτητής του τμήματός μας Ανδρέας Παπαστεργίου βραβεύθηκε με το ειδικό βραβείο ‘Special Prize by Tchoban Foundation Museum for Architectural Drawing’ με το έργο του με τίτλο ‘Visions of an industrial future’, στο διεθνή διαγωνισμό αρχιτεκτονικού σχεδίου “ArchiGraphicArts 2016-2017”, 4th International Competition of Architectural Drawing.

Πληροφορίες μπορεί να δεί κανείς στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.archplatforma.ru/?act=1&nwid=4199

 

Scroll to top